Veckans musikuppdrag / Guldkorn


Här i Borås har vi ett antal sommartorsdagskvällar varje år, då det är talangjakt och artistuppträdande på Stora Torget. Staden lever upp på alla sätt och vis:) Årets upplaga var den 22:a i ordningen. Publikrekord efter publikrekord har slagits. Helt fantastiskt!! Varje torsdagkväll uppträder någon känd artist. Årets artister har varit: September, Danny, Veronica Maggio, Orup, Petter, Rydell & Quick.

I år hade vi sådan tur att Borås Stad lyckats få hit Smokie till sista torsdagskvällen, som var igår. Detta har så klart bidragit till att jag lyssnat en del på Smokie på Youtube under veckan. Så det blir denna grupp jag bjuder på i veckan musikutmaning.Den som är intresserad av att lyssna på mer härlig musik besök då Pialotta.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Me like - me like - me like! :)

Riktigt härlig musik du valt! Nästan alla var favoriter här :) musik att bli glad av och bara må ... mmmm

Ha det gott!

2011-08-12 @ 21:42:44
URL: http://fotochip.blogspot.com/
Postat av: Pialotta

Tänkte väl det.. Smokie är så bra fortfarande.. gillar Have you ever ... och Alice riktigt mycket .. de där två är riktiga klassiker :)

Tanken är .. kanske att vi ska göra så.. gå in under veckan och hitta våra favoriter just den veckan, så har vi lite mer tid på oss.. eller vad säjer du? Där kan man hitta de mest originellaste klipp och det är ju så himla roligt att visa för andra oxså.. sådan musik man aldrig hört eller så :) Som ditt facebook-klipp;)

Ha de fint vi hörs.. men du om du bockar för https i där du kopierar och tar videoklippen på You Tube så kommer inte reklamen in på musikvideona som nu.

2011-08-13 @ 00:11:38
URL: http://pialottaskafferast.blogspot.com
Postat av: Erik "Semlan"

Här var det en massa Smokie! Jag tycker de gjort en del bra låtar, som "Needles & Pins" och "Living Next Door To Alice". Skönt att du tog den gamla versionen och inte den tråkiga "Who the f**k is Alice"!

Roligt att du gillade Inspector Cluzo. Ha en fortsatt skön helg.

Undrar hur Smokie var livs levande? Undrar om du var där, ser inget eget foto på bandet. Jag antar att du bara njöt via YouTube. ;-)

Postat av: agnetha

Härligt! Nostalgi på väldigt hög nivå. Jag älskar dina låtar.

Postat av: Gunilla

Smokie, åh så mycket minnen de för med sig... :)

Bra val!

Postat av: Monica o Jacob

Smokie ja dom var ju stora idoler och vinylspelaren gick varm speciellt med Living next door, en riktig rysare.

Ha en skön vecka;-)))

Postat av: Mia

Mmmmm...och mmmmmm igen! Detta gillas verkligen! L

2011-08-14 @ 18:01:59
URL: http://matmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0