Fint vinterväder

ja det har det varit ett flertal dagar den senaste veckan. Snö, några minusgrader och en sol som kikar fram. Det har ju passat perfekt nu när barnen är sportlovslediga.

Är fortfarande inte nöjd med att jag är slö med bloggandet....men någon gång är bättre än ingen gång resonerar jag :)

Har inte gjort så mycket mer än det gamla vanliga de senaste veckorna. Fredagskvällen ägnar jag åt att kika på Let´s Dance såklart. Älskar ju dans och musik så sådana program missar jag aldrig. Mina favoriter är Morgan och Helena....dom är i en klass för sig....tätt följda av Laila och Tobias. Det är väl dessa två paren som jag hoppas på i finalen. men man får väl se hur det går. När svenska folket skall rösta så kan det gå hur som helst.

Sen körde ju Melodifestivalen igång förra veckan. Att Alcazar gick till final blev jag inte förvånad över. Låten var riktigt bra. I övrigt så var det väl ingen annan som jag riktigt föll för. Hur det sen gick till att Caroline af Ugglas gick vidare till andra chansen vet jag inte. Hur mycket jag än anstränger mig kan jag inte tycka att det fanns något som var bra med den låten. Men smaken är ju som baken kan man ju konstatera. I gårdagens uttagning gick det precis som jag förutspådde. Måns Zelmelöw och H.E.A.T till final och Amy Dimond och Lili & Susie till andrachansen. Skall bli spännande att följa fortsättningen.

I torsdags var vi både barn och hundvakt. Det var yngsta barnbarnet Matilda och deras charmtroll till hund Selma som var hos oss. Alltid kul. Vi har alltid skoj när barnbarn är här. Det är ju sportlov så då finns ju möjligheten att få rå om småttingarna någon dag. Synd bara att Rebecca var hos sin mamma denna veckan annars är det alltid roligt när båda barnen är här samtidigt. Nu var det ju så att Maria hade en lång dag med både praktik och skola så då passade det bra att Mailda skippade fritids och var hos oss istället. I stället för Rebecca så fick jag nöja mig me sonen Stefan istället :) Eftersom han är själv denna veckan så kom även han på torsdagen och åt middag tillsammans med oss..

När Matilda var här så kikade vi på en jätterolig barn/familjefilm som heter Snow Buddies - valpgänet i Alaska: Den var jätterolig och mysig. Både Matilda, jag och Tommy älskade filmen.Har hunnit med att kika på en hel del filmer och läst några böcker nu i början på året. Om någon är intresserad och se vilka så gå gärna in på min hemsida och kolla. Länken finns här bredvid.

I fredags gjorde vi något som vi inte gjort på länge. Ibland är det jätteroligt att spela sällskapsspel. Nu var det länge sedan det hände men i fredags slog vi till. Vi är några stycken som gillar att spela ett spel som heter Risk. Vi har nog inte spelat detta på ca 2 år. Det var riktigt kul att spela det igen efter så lång tid. Jag fick ett svårt uppdrag och lyckades inte med det heller....men jag var nöjd ändå. Man får inte vara en dålig förlorare. Det blir min tur att vinna någon annan gång.

Idag är det söndag. Inget inplanerat idag så vi får väl se om något speciellt händer.

RSS 2.0