Dylan


Veckans musikutmaning är Bob Dylan. Han är en person som följt mig genom åren. Dylan har ju som Pialotta nämnde nyss fyllt 70 år. Som musiker har jag följt honom sedan låtarna på 60-talet.

Nedan har ni mina musikbidrag med Bob Dylan. Håll till godo!

För att lyssna på mer härlig musik, gå då till  http://kafferasten.blogg.se

Trevlig helg!!

BluntIgår lästa jag ut Svart sorti...en i mina ögon ganska ordinär historia, skriven av Giles Blunt. Boken handlar om ett par bestående av en grabb vid namn Owen och hans farbror Max. De är till synes vanliga människor som reser runt i husvagn i USA:s sydvästra delar. Max är i själva verket en skicklig tjuv och under deras resa under Owens sommarlov så får han lära sig både det ena och det andra. Men snart upptäcker de att några suspekta typer vill ha del av deras byte.

Senaste filmen


I förrgår såg jag den mycket roliga filmen Little Fockers. Det är uppföljaren till de mycket roliga komedierna Släkten är värst och Familjen är värre, med Ben Stiller och Robert De Niro i huvudrollerna. I denna har tio år gått och Greg har hunnit få två små Fockers med sin fru Pam. Den ytterst svårflörtade svärfadern Jack har så sakterliga börjat acceptera Greg, men när Greg tar ett extrajobb hos ett läkemedelsföretag börjar svärfat Jack fatta misstankar mot Greg igen. Detta är upprinnelsen till nya tokigheter med spioneri, hemliga uppdrag osv. Filmen ar rolig så det gränsar till hysteri stundvis. Verkligen sevärd.

Svensk hårdrock

Nu skall det rockas loss. Denna veckas musiktema är Svensk Heavy metal / hårdrock. Det finns några att välja på men man har ju sina favoriter.

Börjar med ett par klipp med Backyard Babies.

Nästa grupp blir Göteborgsgubbarna Mustasch. Första låten är en favorit i repris!

Vill du lyssna på mer hårdrock gå då in på http://kafferasten.blogg.se

Här igen!!!

Har varit borta från denna blogg ganska länge. Har bloggat på Aftonbladet. Bloggfunktionen på Aftonbladet skall läggas ner inom en dryg månad så då kände jag att det var lika bra att flytta tillbaka hit redan nu.

RSS 2.0