Lyckat filmval

När man hyr nya filmer som släppts på DVD och Blue-Ray, så är det inte alltid man lyckas välja bara bra filmer, utan det kan ofta slinka med filmer som man nästan suckar sig igenom.. Men denna veckas filmval var absolut riktigt lyckat. Vi hyrde tre filmer, och alla tre gillades av både mig och maken!

Dessa var veckans tre filmer:

Limitless var den fösta. En välgjord och spännande thriller med Bradley Cooper och Robert De Niro i huvudrollerna. Filmen handlar om Eddie Morra som är en oseriös författare som har fått skrivblockering och inte får ur sig en enda rad. Av en slump kommer han i kontakt med ett piller som boostar hjärnaktiviteten med flera hundra procent. Det är då det vänder för Eddie Morra!

 

Film nummer två denna veckan var Sci-Fi filmen Word Invasion: Battle Los Angeles. I denna spännande film ser vi bl.a. Michelle Rodriguez och Aaron Eckhart. I denna film får mänsklighetens oförklarliga UFO´n plötsligt en skrämmande förklaring. Vad som till att börja med ser ut som ett meteorregn över flera av jordens stora städer...visar sig vara början på ett invasionskrig från en utomjordisk civilisation.

Red Riding Hood var den tredje filmen, som vi såg i går. Det var en lite annorlunda variant av storyn om Rödluvan och vargen. Amanda Seyfried och Gary Oldman var två av huvudrollsinnehavarna. Filmen handlar om Valerie som bor i en liten ganska okänd by. Hon lovas bort av sina föräldrar, med den rike Henry. Men hon vill hellre rymma med sin stora kärlek. Men kvällen då de skall ge sig av slår en varulv till och dödar Valeries syster. Man börjar misstänka att varulven finns bland dem och av någon anledning har någon koppling till Valerie.

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0