Underbar dag

Det har varit en lördag med riktigt underbart vårväder. Vi passade så klart på att gå ut och njuta av solen. Vi gick ner till Knalleland. Båda barnen och barnbarnen var där(inte tillsammans). Först träffade vi Stefan och Rebecca....en stund senare sprang vi på Maria, Peter och Matilda. Alla var där för att lyssna på Alcazar som skulle upträda i Knallerian. Vi tänkte också först gå dit för att lyssna på dem...men uppträdandet var en timma framflyttad så vi väntade inte på det. Gick i stället och handlade och tog sedan en promenad hem.

I går var det semifinal i Let´s dance. Nu är finalparen till nästa vecka klara. Det blev Laila och Tobias, dessutom Magnus och Annika. Magnus var väl värd sin finalplats. Han har utvecklats så enormt sedan första programmet. Men alla var ju så bra igår så det hade kunnet bli vem som helst. Kul skall det i alla fall bli att kika på finalen nästa vecka.
Jane Green´s bok Min smala lycka är senast lästa bok. Vad jag tycker om den kan ni se på min hemsida. Länken dit finns här bredvid. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0