Onsdag i augusti


Ja nu är vi inne i augusti. Stor del av sommaren har gått och den senaste tiden har det varit mest vått och grått. Himla trist faktiskt. Idag däremot lyser solen som omväxling. Det känns riktigt skönt.


Har inte varit flitig bloggare i år ....och framför allt inte den senaste tiden. det är bara massa bekymmer med kroppen. Låg hyligen inlagd på hjärtkliniken några dygn. Har sedan länge haft problem med att hjärtat slår oregelbundet emellanåt. Nyligen så var det jättebesvär. Man gjorde en nogrannare utredning denna gång. Även en ultraljudsundersökning gjordes. Där kunde man konstatera att det är i alla fall inga allvarliga fel på hjärtat. Men en jobbig hjärtarytmi har jag trots allt. Är nu insatt på en medicin och skall på återbesök och ny kontroll om ca 3 månader. Då skall man bedöma hur medicinen hjälpt. Är det fortfarande inte bra så finns andra mediciner eller eventuellt ett ingrepp som kan hjälpa. Vi får väl se hur det går.

Just nu är vi djurvakt. Maria med familj är på en liten tripp till Öland denna veckan så vi får äran att a hand om deras marsvin Hugo. Han är en knubbig gammal marsvinsherre. Lyckades skrämma honom en aning i morse. När jag skulle lossa hans vattenflaska så blev han lite skraj. Då dök han snabbt som ögat in under sitt hö. Efter en stund så kikade han försiktigt fram igen för att se om läget var lugnt. Gud vad han såg rolig ut.

Har hunnit med att läsa och kika på lite filmer. Om någon är intresserad så finns länken till min hemsida här på bloggen.

Kommentarer
Postat av: Nett

Usch då, det lät inte bra med hjärtkliniken. Hoppas att det är bättre nu. Ja du, du kan gott och väl vänta med att se den på DVD, för bio kunde ha kvittat kram

2009-08-05 @ 17:20:57
URL: http://www.metrobloggen.se/nett
Postat av: Maria

Hej Lena

Vad roligt att höra från dig. Vi är på semester just nu, vi har haft väldigt tur med vädret, just nu så är det lite mulet men det gör inget för nu är vi på väg till Kolmården för att titta på djuren.Kram Maria

2009-08-11 @ 10:10:26
URL: http://www.mimali.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0