BooksJa att jag är en bokmal har väl de som känt mig många år och de som följt mina bloggar och hemsidor genom året inte kunnat undgå att lägga märke till. Läser mycket och jämt. Mina bokhyllor fylls ständigt på med alldeles för många böcker...inte ens att sätta köpstopp för mig själv hjälper. Hittar ständigt nya ursäkter för att köpa fler. Det innebär ständig hyllbrist och en stor sorg när jag måste rensa ur hyllorna.

Bilderna nedan visar mina hyllor. Jag har två likadana hyllor på olika ställen i bostaden. Den ena är full med de inbundna böcker som jag har kvar i lägenheten och den andra är mer än rågad med pocketböcker. Vi har länge funderat över vad vi skall ha för lösning när det gäller hyllor för att få plats med allt. Vi är inte bara samlare av böcker utan också filmer och musik(till detta finns andra hyllor). Vill gärna ha något enhetligt i vardagsrummet, där allt får plats, alternativt att inte köpa på sig så mycket....fast det senare känns tråkigt:))) 
Lite tristNär denna tapet kom upp i köket för ett antal år sedan, tyckte jag att den var ganska cool, men nu skulle jag vilja ha en annan. Brunt är egentligen en ganska tråkig färg i längden. Eftersom vi bor i hyresrätt så vet jag inte heller hur mycket pengar jag vill lägga själv på tapeter och dyligt. Rätt vad det är så kan man ju få för sig att flytta....även om jag inte känner så just nu. Får väl avvakta och se vad det blir av det hela.

När det mörknar

Nu så här på försommaren mörknar det ju ganksa sent så vissa kvällar när tröttheten kommer tidigt, hinner man knappt tända några lampor och få mysstämmning. Men vissa kvällar är det tänt och mysigt i fönstren. Här köksfönstret en kväll.


Food

Ibland är jag lite besatt av mat och dryck, om det beror på att jag har diabetes och inte bör äta vad som helst vet jag inte. Men man kan ju alltid föreviga vissa saker på kort , så behöver man inte stoppa i sig det:))


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0