Skyltar - Fototriss

I veckans fototriss är temat skyltar.

Insåg att skyltar är faktiskt något som man fotar väldigt ofta...både medvetet och omedvetet. Nedan presenterar jag min triss.På bilden ovan ser man Gina tricot´s nya huvudkontor här i Borås. På fotot finns även flera trafikskyltar, en pelare som visar var Brodalsgaraget finns och namnet på garaget ovanför dess infart, alltså massor med skyltar på samma foto.Här är det en gatuskylt som gäller. Detta udda gatunamn hittar man på Saltemads camping här i Borås. Inspirationen från Borås Djurpark antar jag.Tredje och sista bilden är tagen ute i motionsspåret. Bra att dom skyltar så man vet hur långt man skall springa eller gå. Att den nedre skylten är trasig det bjussar man på:)

Är detta min familj???

Skatan har nog hamnat lite fel:)))


Tema - Lust

Enligt Wikipedias beskrivning är lust en känsla som präglas av en stark längtan efter, och uppfyllande av, något som ger stor tillfredställelse. Lust är förknippad med kroppslig njutning, även inkluderande intellektuell stimulans.

Ja lust kan vara mycket. Framför allt tänker man väl på lusten mellan man och kvinna. Men lust kan också vara att rå om sina nära och kära, att lyssna på underbar musik, en härlig naturupplevelse eller något annat som man tycker om att göra. Vi har valt att tolka temat med ett par bilder på något vi tycker om att göra.

För mig(Lena) är lust att koppla av med en riktigt bra bok.För Tommy är lust att sitta i ett mörkt rum och spela ett spel som han tycker om.
RSS 2.0