Ett par filmer

Efter två dagar ute i gassande värme så var vi jätteslöa nu på eftermiddagen, så hela eftermiddagen har vi haft soffläge och kikat på film.

Först kikade vi på Case 39, en skräckfilm från 2009 med Renee Zellweger i huvudrollen. Det var en spännande och skrämmande historia om en mycket märklig 10-årig flicka.Andra filmen var Påven Johanna - Pope Joan. Ett historiskt drama i hög klass. Filmen bygger på en roman av Donna Woolfolk Cross. En historia om en mycket intelligent och modig ung kvinna som går emot allt som var tillåtet på medeltiden. Hon lär sig läsa och skriva, vilket inte var tillåtet för kvinnor på den tiden. Filmen var otroligt bra.


Varm helg

Denna helgen har vi fått ordentligt med värme. Nästan så det varit lite jobbigt. Men ut måste man ju. Får passa på att njuta av sommaren så länge det varar.

Det har varit stor hundutställning i Borås denna helgen. Efter att vi tvättat och ätit igår så tog vi en promenad bort till utställningsområdet. Det ligger på gångavstånd från oss. Tyvärr så hade dom börjat plocka ihop för dagen när vi kom dit. Det gjorde inget för vi fick ju en stärkande promenad, och dessutom träffade vi ändå massor med hundar och hundfolk omkring utställningsormådet och vid campingen.

Idag gick vi i alla fall dit. Då tillsammans med Maria och  Matilda. Dom hade även varit där igår eftersom Fransk Bulldogg klubben hade en egen utställning där denna helgen. Eftersom Maria med familj har en Fransk Bulldogg och eftersom vi själva bestämt oss för att skaffa en egen framöver så blev det naturligtvis så att vi kikade lite extra på dessa hundar. Vi kikade så klar på massor av andra också. Där fanns så många fina. Det är så härlig stämning vid sådana tillställningar. Det är lite speciellt.

Något som är synd är att både jag och Tommy är jättedåliga på att komma ihåg att fotografera. Men vi lyckades i alla fall knäppa några bilder på ett par små ljuvliga Fransk Bulldogg valpar som var alldeles för små för att delta i tävlingen. Titta så söta dom är.


Får även passa att visa Selma, familjemedlem hos dottern med familj. Bilden är tagen förra helgen då vi hade hand om henne ett dygn. Hon är så fin.


Tror jag är tillbaka

Jag har varit härifrån ett tag och prövat att blogga på aftonbladet. Men nu har jag nog bestämt mig för att komma tillbaka hit.

Det första jag gör här nu när jag är tillbaka är att bjussa på lite musik. The Ark är en grupp som är riktigt bra. Ett par låtar med dem som jag gillar är fört och främst The Worrying Kind, en låt som var med i melodifestivalen för några år sedan. Dom vann ju hela klabbet med den låten. Den andra låten är Superstar från deras senaste album.
RSS 2.0