Pust

Känner mig helt utpumpad. Det har varit en del att göra idag. Eller har det? Kanske bara är jag som inte är i form.

Började dagen tidigt idag. Min kära dotter hade kursintroduktion på Högskolan idag. Hon går sin sista termin. 3 1/2 år på lärarutbildningen är snart till ända. Hon har verkligen varit duktig. Jaha och vad har min tidiga morgon med detta att göra tro. Jo Maria hade lyckats boka in en läkartid för lilla Matilda just idag på morgonen. Så klart rycker mormor och Tommy ut då. Därför den tidiga morgonen. Vi gick som sagt med Matilda till doktorn för att höra oss för om hennes krånglande mage. Vi får väl se var detta besök slutar. Det togs prover för laktos och gluten så nu är det bara att avvakta provsvaren. Matilda blev allt lite tårögd när hon skulle bli stucken, men hon var jätteduktig och det gick så bra.

Efter läkarbesöket så åkte vi upp till skolan och lämnade Matilda. När vi gjort detta fick Tommy för sig att vi skulle ta en promenad hem. Det är en bra bit. Skulle tro att det minst är 5 kilometer. Det brukar oftast gå bra, men idag kände jag efter halva vägen att det började skava på ena tån. Det gjorde ondare och ondare och sista biten hem var riktigt jobbig. Såg när jag var hemma att det blivit en riktigt go blåsa på lilltån. Inte roligt.

Maria slutade tidigare än hon trott så hon kom hit och åt med oss innan hon skulle hämta Matilda från skolan.

Efter maten var det en hel del smågrejer som skulle fixas och dessutom skulle månadens fakturor betalas. Mitt upp i dessa bestyr dök Stefan upp. Han var ute och gick och ville ha en kopp kaffe innan han gick vidare. När Stefan gått och jag var klar med mina bestyr så tänkte jag först ta det lugnt . Men så kom jag på att jag inte uppdaterat min hemsida på ett bra tag så bok och filmsidorna är nu uppdaterade.

Hann inte mer än bli färdig innan vi helt plötsligt kom på att vi skulle kika ner till Knalleland. Kid Hemtextil`s butik här i Borås skall upphöra och man säljer ut allt 50-70 procent billigare. Vi har tänkt köpa nya gardiner till 2 rum så vi kom på att vi kunde kila ner och se vad som fanns kvar. Sagt och gjort...vi gick dit. Och visst hittade vi gardiner. Jättesnygga gardiner i bra kvalite för en hyfsad penning. Det slank dessutom med nya bäddset. KUL!!! Jag förundras över hur tålmodiga vi människor är så fort det är rea eller utförsäljning. Vi orkar köa i evigheter för att köpa lite billigare varor. Vi stod säkert minst en halvtimme i kö idag. Inte så farligt. Värre har man väl varit med om.

Lite småpyssel till fanns allt att göra när jag kom hem. Men nu är klockan snart halv 8 och jag kan koppla av. Jag tror nog att jag kommer att somna som en stock i kväll.

Onsdag i augusti


Ja nu är vi inne i augusti. Stor del av sommaren har gått och den senaste tiden har det varit mest vått och grått. Himla trist faktiskt. Idag däremot lyser solen som omväxling. Det känns riktigt skönt.


Har inte varit flitig bloggare i år ....och framför allt inte den senaste tiden. det är bara massa bekymmer med kroppen. Låg hyligen inlagd på hjärtkliniken några dygn. Har sedan länge haft problem med att hjärtat slår oregelbundet emellanåt. Nyligen så var det jättebesvär. Man gjorde en nogrannare utredning denna gång. Även en ultraljudsundersökning gjordes. Där kunde man konstatera att det är i alla fall inga allvarliga fel på hjärtat. Men en jobbig hjärtarytmi har jag trots allt. Är nu insatt på en medicin och skall på återbesök och ny kontroll om ca 3 månader. Då skall man bedöma hur medicinen hjälpt. Är det fortfarande inte bra så finns andra mediciner eller eventuellt ett ingrepp som kan hjälpa. Vi får väl se hur det går.

Just nu är vi djurvakt. Maria med familj är på en liten tripp till Öland denna veckan så vi får äran att a hand om deras marsvin Hugo. Han är en knubbig gammal marsvinsherre. Lyckades skrämma honom en aning i morse. När jag skulle lossa hans vattenflaska så blev han lite skraj. Då dök han snabbt som ögat in under sitt hö. Efter en stund så kikade han försiktigt fram igen för att se om läget var lugnt. Gud vad han såg rolig ut.

Har hunnit med att läsa och kika på lite filmer. Om någon är intresserad så finns länken till min hemsida här på bloggen.

RSS 2.0