1:a maj

Man maj måne, jag kan lura dig till skåne brukar det ju heta. Jag tror nog att jag klarat mig från att bli lurad idag....dagen är inte slut än så än är jag inte säkert. Kan i alla fall säga att 1:a dagen i maj bjudit på underbart väder. Det sägs att det skall bli lite kyligare...men vi får väl se. Det är ju grymt torrt ute så några droppar regn behöver allt komma.

Träffade min kära dotter som hastigast. Hon var i Knalleland och letade kläder åt Matilda. Vi träffades där eftersom Matilda skulle få en helgpeng. Någon Matilda var inte med...hon var hos en kompis(som vanligt). Matilda....ja förresten båda barnbarnen har flera kompisar som dom ofta är tillsammans med. Det är kul för dem. Men man märker ju att det blir inte alls lika ofta som man ser till de små....och värre lär det väl bli ju äldre dom blir. Det är så mycket som drar, kompisar, fritidsintressen...ja en hel del. Men det är tidens gång, bara att acceptera. Man får se tillbaka i tiden och då inser man att det var likadant när man själv var barn och ungdom.

Man skall inte bli irriterad på folk....men ibland kan man inte låta bli. Det är lite jobbigt när man på natten ligger i sin säng och har svårt för att somna. När man äntligen lyckats slappna av och somnat in så väcks man lika bryskt av någon granne som rusar in i trappuppgången....springer uppför trapporna och sen fullkomligt vräker igen lägenhetsdörren. Bor man i ett hus som är så extremt lyhört som vårt så kan man inte undgå att vakna av detta. Man lyckas till slut somna om och vad händer då....jo då kommer nästa obetänksamma granne och gör precis samma sak. Ibland undrar man hur folk är funtade. Tänker dom alls på att alla faktiskt inte är uppe dygnet runt utan att vissa faktiskt vill sova nattetid....eller skiter dom fullständigt i allt. Tycker att det är så respektlöst att inte tänka på att vara tyskt när man kommer hem mitt i natten.  Vad göra....är väl bara att försöka stå ut.

Vi har sett på en hel del filmer den senaste tiden. Tycker att det har kommit ganska många som är bra. Idag kikade jag på Twilight...en av de bästa vampyrfilmerna jag sett. Förstår att den har slagit publikrekord. Bra foto, bra story, lysande skådespelarinsatser. Lite annorlunda för att vara i den genren....men ruggigt bra.


Jaha...det var väl allt för nu. Skall slå mig till ro med en bok en stund....vad som händer sen vet jag inte än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0